Ja, jag fick ju lära mig att "billig" champagne ändå alltid är bättre än den dyraste mousserande/cavan/cremanten.
s: Nä, jag vet. Men det är inget vi direkt brukar äta. Första gången jag köpt en burk själv faktiskt, från flygplatsen i Paris förra hösten. Den var tryfferad med tryffel oxå...
9 kommentarer:
Shit, vad schysst!
Oh den där champaaaanchen är mycket smarrig.
i nobelglas!
Hm... den där champagnen hade vi på nyår tror jag. Den var god!
Ja, champagnen är prisvärd. Inte den allra godaste men helt ok. Vi sparar Bollinger och Moet till nästa gång. ;-)
Nobelglas rockar. Jag drömmer dock om Efva Attlings Marie Antoinett-bröstgjutna glas à la 20-tal.
Tjusigt men den där burken...nja...tänk på osv...
Gnyyy
Vill också ha!
http://annaskaos.blogspot.com/2008/07/nu-ska-vi-steka.html
Körde den ettpar gånger i sommras.
Bra tycker jag.
Ja, jag fick ju lära mig att "billig" champagne ändå alltid är bättre än den dyraste mousserande/cavan/cremanten.
s: Nä, jag vet. Men det är inget vi direkt brukar äta. Första gången jag köpt en burk själv faktiskt, från flygplatsen i Paris förra hösten. Den var tryfferad med tryffel oxå...
Skicka en kommentar