måndag 19 januari 2009

Lovely

Vi söndagade oss igenom husvisning (fel hus, right area), lekland på Lidingö (lek för barnen, latte till föräldrarna) och bio (barnvakt som kirrade middag och nattning utan problem). Bra där.

Jag måndagade mig igenom tåg till snöblaskigt Etuna 07.25, möte som jag chairade, kebabtallrik och tåg tillbaka 16.05. Trillade in genom dörren halv sex, petade i mig halvljumma blodpuddingbitar med jordgubbssylt (!) som blivit över.

Denna vecka kommer kantas av 1)husångest 2)pre-säljångest 3)vad-håller-vi-på-med-ångest 4)ringa-madre-ångest och 5)kraftig res- och packfeber.

Dessutom har jag tonårsbölder i fejan, kraftig PMS som klimaxerade i störtflod av blod this very morning.

Dessutom måste jag till Bryssel torsdag-fredag på troikamöte med rumäner, engelsmän och portugiser. Har åtminstone bokat hotell med roomservice.

Lovely.

3 kommentarer:

Jos sa...

men när veckan är slut befinner ni er i thailandet, you lucky bastards. väl värda vila efter allt slit.

trevlig resa!

men du, då kan du inte haka till Resumébaren på Ambassadeur på torsdag? lust att följa med en annan gång? (när du är så där underbart utvilad, brun och fräsch, hmm. nej då, jag är ju alls avis.)

Tjockalocka sa...

Jos: Nä, det kan jag ju inte. Då sitter jag på Silken Berlaymont i Bryssel och sippar GT i badet. I bästa fall. I sämsta fall sitter jag böjd över tjocka luntor i skenet av hotellampan. :)

Längtar till Thailandet så det värker!!

Jos sa...

det går fler tåg! om du vill kika in i reklam/PR-världen för en stund. ganska annorlunda från dina tjocka luntor, tror jag. förfärligt ytlig ibland, men intressant och kul.

ja, du vet var vi finns. :-)