onsdag 1 oktober 2008

Mellanlandning, onsdag 15:47

Tre av oss avvek från resten av gruppen idag för att besöka vår motsvarighet i Japan, NEDO samt motsvarigheten till SIDA's avdelning för miljö- och energiprojekt. Visitkortsceremonier, grönt te, "åååå" och "aaaa", presentutdelning (slipsar och dalahästar). Blev klara tidigare och fick som en skänk från ovan nu nästan två timmar fritt innan det är dags för middag med svensk affärsman i Japan, japansk middag (koka kål i buljong) och vidare till karaoke på speciellt ställe i temarum.

Schemat dessa dagar är så späckat att man knappt hinner kissa. Men det är fantastiskt. Det här kommer gå till historien som en av de bästa jobbresorna ever. Tokyo är så coolt. Allt är så välordnat, ambassaden har (på vår beställning) gjort ett helt otroligt program.

Nu ska jag slippa ur knytblusen och ta på frottéknickers, krypa ner i min King Size, lyssna på Carla Bruni och blunda. En kvart eller en timme. Jetlagen sitter som en konstant betonghatt i huvudet, slår till när man minst anar. Det bästa är egentligen att hålla ett högt tempo hela tiden.

Jag återkommer med bildbevis från kvällens begivenheter, kanske nån bild på Benen också...

1 kommentar:

Kattis sa...

Ja, ja benen!!!
Och helst benen när du sjunger karaeoke! ;-)