fredag 3 oktober 2008

Fredag

Fredag, sovmorgon. Omelette på minuten, knaperstekt bacon, waffles med lönnsirap, danish pastry, croissanter, färskpressad juice, kaffe.
Möte på Ambassaden fram till lunch. Efter lunch gjorde jag och kollega veckans första utbrytning - när de andra satt i seminarium tog vi en bulle till Ginzakvarteren, slängde oss in i fyravåningsleksakspalatset Toy Park och spenderade en och en halv timme med att handla leksaker till våra respektive barn.
Vandrade sedan förbi H&M's nya flaggskeppsbutik med trehundrameterskö utanför, och spanade in geishor. Bulle till hotellet, fem minuter för att lämpa av inköp, mötesplats Champagnebaren för en snabb recap innan åter dags för Ambassaden och den "reception" med svensk mat och mingel som vankades för japanerna och vår delegation efter seminariet. Därefter sushi på rullbandsrestaurang, dessert i skybar och nu in på rummet för att börja packa. Har beställt upp roomservice för frukosten imorgon, flygbussen går 07:30. Jag ger er några bilder. Missa dessutom för hela världen mitt fantastiska framträdande i karaoken i inlägget nedan...

Delar av delegationen på Panasonic - kolla skylten ovanför oss...


Singapore Sling i skybar


Torsdagskvällens sushibesök


H&M's flaggskeppsbutik, checka kön!


Två Geishor på väg till jobbet


Rullbandssushi med tunnfilmssolcellskillarna


Rullbandet med tallrikar

2 kommentarer:

L. sa...

"Kingdom of Sweden"! De låter väldigt högtidligt!

S... sa...

Kan man tröttna på den fantastiska sushin???

Välkommen hem!