torsdag 11 september 2008

Tullverket drar man inte vid näsan

Ha HAAA! Just klickat hem den.

Jackan to die for.

Provade först ut storlek och diskuterade för- och nackdelar med oljis på NK.
Sen är jag otrogen och köper den over seas. Min moral är nog inte särdeles hög.

Nu är jag pank och fågelfri men det skiter jag i för jag tänker ändå splasha ut på ett par stövlar också.
SÅDETSÅ.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Så där gör jag jämt. Ffa barnskor - provar ut dem och får fötterna ordentligt mätta hos barnskospecialisten. Sen handlar jag dojor i andrahandsaffärer eller budar hem på tradera (samma märke så jag vet att det är precis rätt storlek). Nöden har ingen lag.

Tjockalocka sa...

Man måste vara smart. Varför betala mer för samma grej? :-)

Anna sa...

'Tummen upp'! Nu längtar jag bara efter lite mer kyla så att jag kan dra på den...

Godiva sa...

Ååååhh... det finns inget som slår en riktigt injagad/inriden oljerock... Jag hittade en fantastisk gammal sak på second hand och vårdade den ömt ett par år efter konstens alla regler, mjuk som en handske och helt vattentät.

Sen efter en flerdagars regnig hästtävling, vi kom hem sent på kvällen och jag öste ut allting ur lastbilen och langade in det huller om buller innanför dörren till tvättstugan och smällde igen, sortera och fixa nästa dag tänkte jag.

När jag vaknade nästa dag hade en mycket vänlig själ redan fixat allting, inklusive tvättat oljerocken på 60 grader... Jag har den kvar av sentimentala skäl längst in i garderoben, helt värdelös och skröplig som pergament, men jag hade inte hjärta att säga något till flickan som varit hjälpsam...

Oj, vilken lång kommentar det blev här : -)