lördag 25 juli 2009

Lilla uppskjutet på Folkets Park

Fem timmar på landets kanske sonkigaste nöjespark men som ändå är sådär härligt befriande sonkigt! Barnen älskar't! Åkband för 145:-: tokåka minibergådalbana, kålmask, flygande elefanter, tekoppen, veteranbilar, slänggunga, pariserhjul, tufftufftåg, miniuppskjut, miniradiobilar - och allt helt utan kö! Åka radiobilar åtta gånger på raken utan att ens kliva ur bilen och uppskjutet tre med ingen på kö måste vara en lyx förunnat Malmö.

Stockholmsvännerna var förbluffade och tyckte sonkFolkets var det bästa tivoli dom nånsin varit på. Jag med. Gratis inträde, gratis cirkusföreställning, klappa ankor och smågrisar på Arken, lyssna på gratis jazz på Far i Hatten, dricka kaffe med kaka för 15 spänn, vuxna åker gratis med barn i karusellerna, barnen överväldigade och totalt genomkörda. Lyckan var komplett när vi köpte neongrön Slush Puppy och två gigantiska polkagrisklubbor.

3 kommentarer:

k sa...

Ja, Malmö är faktiskt en hit och Folkets Park en av våra riktiga pärlor. Lekplatsen är super och har tillhandahållit riktiga grävskopor hela vintern inför den nu "upprustade" parken!

Kirsten sa...

Ja, heja Malmö! Här finns de bästa temalekplatserna och dessutom en massa gratisnöjen för barn hela sommaren. Älskar det!

Jessica - bymom.se sa...

Ja! Vad roligt att läsa med tanke på att vi precis i denna stund packar väskan för att promenera bort till Folkets Park i Malmö :-)