söndag 29 mars 2009

Kopparslagaren

Befinner mig just nu i en bakfyllt huvuds värsta mardröm: Leklandet Fantasia.
Ljudnivån är öronbedövande, det rusar runt ungar överallt, det är epilepsiframkallande mönster och färger och det gungar under fötterna när man tassar runt på det pannkakskletiga golvet.

Men barnen älskar det.
Och det finns gott kaffe.
Och gratis trådlös uppkoppling.
Och nachotallrik.

5 kommentarer:

Kajsa sa...

Är det där i Torsviks centrum? Det är helt suveränt för skolklasser på dagtid, vet inte om jag skulle våga mig dit på en helg dock... och definitivt inte bakis. Du är en modig kvinna.

Tjockalocka sa...

Ja, det kanske heter så? Lidingö iallafall, strax efter bron. Toppen!

Men som sagt, inte helt hundra när man är bakis.

fd +1 trappa sa...

Jag fattar inte att ni orkar!

Varje helg drar ni iväg och gör något med kidsen. Vi lallar bara omkring bland dammråttorna och leker 15-spel med flyttkartonger för att komma åt nästa renoveringsprojekt.

Idag har vi dessutom bara lyckats baka (utan barnen), bråka (med barnen) och förbereda (delvis med barnen) inför Hemfrids totalsanering som sker imorgon. Då är det minsann också bra att ha flyttkartonger för att fuskstäda undan papper och leksaker och "gömma" dem i de sk biytorna!

Tjockalocka sa...

fd +1 trappa: Vi bor ju (kvar) i lägenhet... ;-)

Alternativet är antingen är vi hemma och då blir det rastlöst gnäll och tjat och bråk, eller också åker vi och gör något. Men så har vi ju ingen trädgård att 'släppa ut' barnen i heller. :-)

Träffas snart?

fd +1 trappa sa...

Gärna träffas snart!