onsdag 18 mars 2009

Hur man vet att det snart är påsk...

Man blir lurpåslängd i örat av sin mor för att man som vanligt inte uppfyller de outtalade krav hon ställer utan att se sin egen roll som trivselmarodör.

Påsken är här!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo Lallabingo.

Kram!

Anonym sa...

Åh. Önskar SÅ att det var annorlunda för dig i den frågan!

Ska vi försöka ses nån kväll i vår, ut o äta en vardagskväll efter jobbet? Valfritt antal Felicior?

Håller så mycket merd ditt förra inlägg. Blir förbannad o trött. Samma sak på Lindex där man t o m får gå till flick-stängelsen för att få en röd-randig t-shirt.

Det borde kunna gå att få mer billiga kläder OCH slippa könsuppdelningen.

Och vad gäller stl 110 killjeans/byxor. Jag gjorde precis sa,,a raid i höstas eller våras. TRor det är nåt med den storleken. Man har den länge? Sliter upp flera par, en väldigt aktiv ålder? Den är helt klart underdimensionerad i antal...

Tjockalocka sa...

Majema: I try so f***ing hard.

k: Gärna vårmiddag! Kan mailas om datum.

Ja, galet med 110 cl! Slut överallt. Ska skicka en bajsblöja till H&M! Inser just att jag inte har några blöjbarn längre. Skit.

L. sa...

Hörru, glad påsk på DIG o familjen! Skit i övrigt.

Idag fick jag uppleva en av de där konsumenterna som det tydligen anpassas för: en man skulle handla mössa till en bebis, och blev visad till hyllan med några randiga, prickiga och ngn hjärtmönstrad mössa. "Har ni ingen lite coolare, med dödskallar eller så?"