fredag 1 februari 2008

På hospitalet

Första besöket på sjukhuset.
Från det att maken stegade in med gnällig dotter till att de fått
hjälp av läkare, fått meducin utskriven och uthämtad hade det gått
tjugosex minuter och kostat mindre än tvåhundra kronor.

Dottern har halsinfektion och har fått den hett eftertraktade
körsbärsmedicinen - den som barnen slogs om förra året.
Antibiotika som smakar godis. Och gör susen.

Nu hoppas vi att hon sover mer än en halvtimme i taget inatt.

4 kommentarer:

S... sa...

Där har ni något ni ska fylla en resväska med! Hårdvaluta för alla som fått kåvepenin utskrivet!

Anonym sa...

Hjälp hjälp vad tiden går! Sen vi sågs rutinmässig vardag, robotstyrt,intetsägande och mer än ofta deprimerande, kan det vara klokt att reagera mot våra barn som om vi vore barn själva? Efter flera kloka och mer än givande samtal mellan man och fru känns det som om vi hittat tillbaka! Men jag skulle nog behöva läsa såväl Curlingföräldrar som Juul...?

Så har jag nu fått massor av energi denna fredag kväll efter att ha läst om er start i Thailand och mer därtill...
Efter att ha lämnat post stenåldern och kommit in i början av den senare kan jag ikväll summera mitt liv till ett strå rikare av arfarenhet! Woow...Jag har för första gången satt min fot i blogg världen och det berikar! Kan helt plötsligt inte sluta läsa det du skriver Jennie, som du redan vet prioriteras litteratur i alldelses för lite utsträckning, men en jätteskön känsla att pånytt vilja läsa- din förtjänst!

Sista dagen på gamla dagis igår och fredagen har jag spenderat på Teniska Museet tillsammans med barnen- helt fantastiskt roligt hade vi! Och ännu mer otroligt, satt mig ned för lunch hos en mamma vars barn hette Knut och Calla- Towa hajade till vill jag lova!

Skönt att ni hittat hem till Kims Kitchen! Själv har vi festat loss på Melanders fiskspett med lime/chili aioli och koriander marinerade räkor! Firat att Fredrik klarat sin tentamen i prehospital traumavård!
Kram från oss alla!

Anonym sa...

Hur har det gått? Är bibliotekarien frisk av det körsbärssmakande? Det ser onekligen skönt ut på bilderna, en ond hals får ju inte grumla lyckan.

Anonym sa...

Anette: KUL att ni hittat hit! Ni är KRAFTIGT saknade här... K undrar varför vi inte ska åka till "Towas hus". Nästa år!! Kram!

Jocke: Meducinen gör susen! Carla pigg som en lärka, bara mamman och pappan som börjar bli lite sletna nu, vi är ju inte vana vid tolv timmars underhållning om dan... ;-)