torsdag 7 februari 2008

Råttans år

Om råttguden är med mig -
för det lär bli råttans år i år -
det kinesiska nyåret firas in med pompa och ståt på lördag -
så åker jag till Japan en vecka i september.

Jobbresa.

Just nu har vi en trepartsdialog per mail - Japan, Thailand, Sverige.
Det känns otroligt internationellt.

I Japan har dom tydligen blötsnö för tillfället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Japan är kul, grattis!
Du vet väl på tal om jobb att du har fått en ny chef i dag? Alltså högsta chefen i organisationen.

Nu ska jag snart promenera hem i blötblåsten, men om inte alltför många veckor åker jag till västindien.
Det du - Hej kokospalm!

Anonym sa...

Å, Västindien låter skönt! Låter hängmatta mellan två palmer och obscent starka romdrinkar. Med paraply. Låter framförallt vilsamt och avkopplande eftersom jag vet att ni saknar nåt som vi har och som gör vår resa en smula mer adrenalinhaltig och svettig.

Anonym sa...

Tjena!
Gud vad vi längtar tillbaka, tur att man kan gå in här och vara lite snokish så man får en nästankänsla av att vara tillbaka. Kul med Japanresa, fläskig kamera och ofarlig Freddy! :-) Och nagellacken, ångrar ihjäl mig att jag inte köpte 20 st.

Sitter på kneget och har nästan klarat en hel vecka (första på 2 år, tänk va!), P är hemma med sjukling och vilding, svettigt.

Fick man önska sig saker från Thailand? OM ni har plats och vill och kan, skulle Almis JÄTTEGÄRNA vilja ha en sån tuktuk som vi såg på marknaden som jag min veliga idiot aldrig köpte (som Knut hade en likadan). Pengar fås dock först vid hemkomst, men det kanske inte är ett jätteutlägg? Vore otroligt bussigt, men hajar såklart om ni inte får med er mer grejer! :-)

Glöm inte att njuta varenda dag! Changen och shrimpsen lyser med sin frånvaro här.

Anonym sa...

Mia: Självklart ska A ha en tukkis! Vi har plats, än så länge, ett stort tomrum efter Zoegas och välling samt tvångsransoneringen av kläder. Vi kirrar! Utlägget är i storleksordningen kaffepengar. :-)

Kanske några nagellack..? :-D

Åhå, en vecka på jobbet! Men är det inte rätt skönt att dricka kaffe, snacka skit och äta långa luncher..? (Eller det är kanske bara på mitt jobb man gör det...)

Japp, K har en kompis kvar nu, TinTin från Anantasila. De åker på torsdag. Sen kommer det nåt danskt barnbarn som vi är spekulanter på ;-).

Inser hur sjukt kul det hade varit om ni bott kvar fem veckor till i ert hus. Gångavstånd liksom!