lördag 27 december 2008

Juldagarna i referat

Ååååå. Dääst. Mätt. Loj.

Lillejulafton griljerades traditionsenligt skinkan, potatisen sockerstektes och brysselkålen beströddes med smör och flingsalt. Sen åt vi varm skinka med delikata tillbehör och rikligt med snaps. Uppesittarkväll och barnen i extas med tre extra lekkamrater i sin faster, farbror och fasters hitresta amerikanske boyfriend. Alla nyss fyllda tjuett och glada i hatten.

Julafton mysig med stjärtlappsåk i parken (stora + små barnen), medan föräldrarna (vi) gick en timmes snabb promenad runt ett frostvitt Djurgår'n, sen Kalle Anka och en fascinerad boyfriend som drack glögg för första gången i sitt liv, julmiddag med bara det gottaste (sill från Hallen, najadlax, jansson, hemlagade köttbullar, skinka, the works), och ett dignande gottebord. Tomten kom och drivorna av paket slets upp av tindrande ungar, ljusen brann och la-di-di-da.

Sen har vi bara varit, haft middagar, varit hos vänner på middag, promenerat till Moderna och kollat på Los Angeles-utställningen, bytt lite julklappar på stan, och ätit massor av choklad. Bilder kommer i urval när jag orkar tanka över.

En riktigt skön jul med andra ord, och det hoppas jag att alla ni också har!

Inga kommentarer: