tisdag 27 maj 2008

Chokladbolle

Slängde ihop ett gäng chokladbollar också,
blev sugen till kaffet.

Dom tas med till parken nu vid dagishämtning, för hugade kaffe-och-gottesugna!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på tidigare inlägg om bårda dagar. Kan du förklara för mig hur du får ihop 8 timmars jobb fram tills nu? :-) Eller blir det nattarbete efter styrelsemötet? Eller omräknas din tid till vad en vanlig idiot skulle hunnit på 8 timmar som du gör på 5-6?

L. sa...

Oj, hjälp vad du är produktiv! Låter härligt.

RANA sa...

Guuuuuud vad gott det lät!!
*dreggel*

Kram, Rana

Tjockalocka sa...

k: Jag får inte ihop 8 timmars arbete - idag. Eller, iofs, dan är ju inte slut än, och just nu jobbar jag. Men det är inte så intressant i mitt jobb, 8h framför datorn eller 6. Jag levererar resultat, och ja, jag upplever att jag är väldigt effektiv när jag jobbar. Har inte direkt två fikapauser när jag jobbar hemma, det sker simultant s a s.

Jag vet att jag är priviligerad, mitt jobb är extremt fritt, men jag gör det jag ska och jag finns tillgänglig i princip jämt. På gott och ont.

Du borde jobba hos oss! ;-D

Anonym sa...

Lite avis på er som kan jobba hemma, kan inte det med mitt jobb. Å andra sidan krävs det en del disciplin, själv skulle jag nog läsa bloggar, diska, städa och träna istället!

Anonym sa...

I know! :-) Blev bara lite intresserad av att det just stod 8 timmar, för kvantiteten verkar omöjligt att uppnå. Kvaliteten, säkert inte.

Tjockalocka sa...

k: Ja. Nä. 8 timmar, jag vet inte. Jag mäter sällan min tid även om vi faktiskt tidsredovisar (schematiskt). Jag ser inte på tid på det sättet, och kommer nog få väldigt svårt att anpassa mig den dag jag har ett jobb som kräver det.

M har ju lite samma. Igår jobbade han från 20-midnatt, fast han hade jobbat sina 8h på kontoret på dan. Han var tvungen att förbereda nåt till idag. Så det där med tid är ju... relativt.

På onsdag åker vi till GBG tidigt och kommer jobba heldag plus kväll. Det är helt okej för vi ska äta middag och ha möte simultant. Så jag tror det jämnar ut sig.