tisdag 27 maj 2008

Bråda dagar

Dagen har redan börjat produktivt.
Efter dagislämning satte jag två sura chefer i varsin bytta, satte på en panna kaffe och gjorde ett inlägg på jobb-bloggen, kollade jobbmailen och satte igång med ToDo-listan jobwise. Jobbar alltså hemma idag.

Innan kvällen ska det ha inhandlats snickerifärg, satts två sura vetemammor, hämtats på dagis, cyklats i parken, lagats middag, hämtats en växasäng i Sollentuna, gåtts på omvisning av lägenhet som vi inte ska köpa, målats en strykning av sagda säng, hunnits med styrelsemöte i föreningen samt uppdaterats i diverse bloggar.

Icke att förglömma mina åtta timmars jobb därtill.

Jag känner mig laddad!
Hej!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Låter ändå skönt på nåt sätt. Önskar jag också kunde jobba hemma!

Anonym sa...

Kul att ni har hittat en säng! Ser fram emot bild!

Håller med Jennie om att det vore skönt att jobba hemma. Men med f-ledig make och 1-årig dotter så skulle det nog inte gå så bra... :-)

Hälsa familjen!

Tjockalocka sa...

Det ÄR skönt. Om man gör det då och då. För många dagar i sträck så blir man socialt frustrerad. Men visst, datorn, balkongen, kaffepannan, radion. Ingen som stör. Bara min egen karaktär...

fd+1trappa: Nä, under tiden M var pappaledig jobbade jag aldrig hemma. Då var det dessutom skönt att komma hemifrån tyckte jag. Sängen är en exakt likadan som Knuts, vitbetsad, men ska målas om helt i vitt. Inte en furukvist ska synas! ;-)

Vi syns!