torsdag 9 augusti 2007

Bettskena

Kom just tillbaka efter mitt tandläkarbesök hos världens bästa tandläkare. Inga hål, bara lite tandsten. Och det förkrossande beskedet att jag kanske måste ha bettskena! Jag gnisslar tydligen tänder i sömnen, samt har en irriterad tungspets (!).

Bifogar därför en bild på mitt garnityr som jag erhöll vid tandläkarbesök hos inte fullt lika världsbäst tandläkare i Hua Hin.

2 kommentarer:

Karro sa...

Du J. Det är inte så farligt! Själv har jag varit totalberoende av min every night i typ 3-4 år. Dom är jättebilliga (max 3000 spänn, som hittat). Rätt fina i gullig plats. Luktar inte så jätteilla om man tvättar dem med stålborste och tvål varje dag. Och så är man så sexig när man stoppar in den i munnen och två oranga öronproppar i lurarna. Med tanke på att ni kanske behöver få fart på samlivet!

Tjockalocka sa...

Jag funderar på om jag skulle kunna använda mina plastskenor som jag fick i Thailand till tandblekningen... De uppvisade iallafall samma fenimen som du beskriver; illaluktande, sexiga och samlivsframkallande... Och hemskt mycket billigare!