fredag 10 augusti 2007

Att ha kvar eller sälja?

Köpte dessa mockaloafers på Don Donna-rean förra sommaren och har aldrig använt dom. Vet inte varför. Men de är nog egentligen inte min stil. Så, nu funderar jag på att sälja dom på Blocket. Fast de är ju ganska fina? Kanske till falukorvstekarklänningen? Å andra sidan köpte jag ju nyss ett par svarta lackloafers som jag gillar bättre. Vad tycker du?

3 kommentarer:

Unknown sa...

behåll! behåll! behåll! skor som passar (storleksmässigt) kan alltid komma till använding. låt dig inte smittas av din makes "sälja på blocket"-mani.

Tjockalocka sa...

Hmm, ja. Men om man är skofetischist och liksom samlar på skor fast nästan uteslutande bara använder ett par sneakers, då kanske man borde sälja av lite? Jag kommer alltid på att jag aldrig har rätt skor utan behöver just ett par "såna", ändå är två garderober fulla av... skor.

Unknown sa...

men tänk den dan du får en egen walk-in-skogarderob som du kan ställa upp alla dina skor i och gå in och titta på den, då spelar det ingen roll om du använt den ingen, en eller tusen gånger. du kan beundra dem och göra en egen skoblogg för dem och berätta så anekdoter från tillfällena du haft den eller tänkte ha dem eller vad du tänkte när du köpte dem... sen blir allt bara svart och jag vaknade!