måndag 17 augusti 2009

Inleder hösten 2009

Kanske åker en jobbsväng till Staterna i höst.
Var vad jobblunchen idag resulterade i. I övrigt kommer det under hösten vara lite mindre spännande ställen än vad våren bjöd på; olika obskyra städer i Polen, och så en kortis till Köpenhamn. Zambia är ett wildcard, men det tror jag inte det blir.

Och så har jag aktivitetstänkt. Ska verkligen ställa in mig för upprop hos min gamle knasige smed, som jag saknat valsning och betning! Och sonen får gå på tennislekis om han vill, men han har inte bestämt sig. Maken ska prova vin och ta jägarexamen. Sen ska vi försöka dansa lite argentisk tango samt gå på teater. Detta, och så det att jag bestämt mig för att skaffa ny bostad innan årets slut.

8 kommentarer:

Åsa sa...

Stort och smått på en gång! Låter som att det kan bli en händelserik höst!

e sa...

Obskyra städer i Polen är inte så dumt. God svamp tex. Och annan god mat om man är lagd åt det hållet. Och bisonvodka som är god att blanda med äppeljuice. Men mikrovärmd öl är ingen höjdare, en engångsgrej. Jag som inte reser så mkt i jobbet blir lite avis :)

Tjockalocka sa...

Jag är faktiskt ganska förtjust i den centraleuropeiska/östeuropeiska maten och drycken, men ett tag blev det lite väl många resor just dit, då är det skönt med omväxling.
Grisknä i Tjeckien med drivor av riven pepparrot är en klassiker!

Glad i grytan sa...

Höstplanering, jo jag tackar!
Om tid finns, hoppas jag få se herrskapet på besök ett par kvarter söder om Berlin framöver. Vårens försök gick ju sådär, men skam den som ger sig!
/P.

Tjockalocka sa...

Gryta: Å, ja! Det hade ju varit väldigt trevligt!

Kajsa sa...

Puh!

Christel sa...

Härligt iaf med planerad höst. Låter som spänannde resor. Vad är det Du arbetar med som gör att det blir så mycket resa?

Tjockalocka sa...

Christel: En internationell avdelning på en statlig myndighet i ropet. Mycket globala samarbeten, arbetsgrupper och diplomatiska relationer. :-)