"Innovative" - Avsmakningsmeny
LOBSTER «en salad» with caramelized hazelnut and yuzu
HUMMER «en salad» med hasselnötskrokant och yuzu
OCTOPUS «en tranche» with burritana onions and lime
BLÄCKFISK «en tranche» med burritanalök och torkad lime
FARM EGG «pékinoise» with beef cheek and tamarind
LANTÄGG «pékinoise» med oxkind och tamarind
LEMON SOLE «fish ‘n’ chips» with curry aroma
RÖDTUNGA «fish ’n’ chips» med curryarom
WILD DUCK «instant noodles» with sesame and pumpkin
VILDAND «instant noodles» med sesam och pumpa
GOAT CHEESE «bon bon» with rose vinegar and thyme
GETOST «bon bon» med rosenvinäger och timjan
SORBET "Tom kah"
LEMON «ice» with caramelized sugar and olive
CITRON «ice» med bränt socker och oliv
Ka-dish!
5 kommentarer:
Låter underbart!
har du ingen 5 år gammal bröllopsbild du kan bjuda på?
Jag är så nyfiken...
Du är en slarvig läsare, fru kaos... ;-)
Har redan visat JUH!
http://tjockalocka.blogspot.com/2007/08/when-locka-met-venture.html
Ah. Firade också bröllopsdag (i efterskott) igår. Men med lite redigare doningar.
Enda negget med F12 är att dom inte har några gratistandborstar på muggen.
Antingen äter vi på Lux inom ett par veckor (där finns det minsann tandborstar). Eller så tvingas vi köpa domdäringa Bamseborstarna på Prisextra till barnen.
På Edsbacka finns säkert hela gratis-necessärer. Gå dit i stället!
Skicka en kommentar