tisdag 2 februari 2010

Här går det unnan med den billige leverkorven!

Igår fick vi nycklarna till holkish.
På eftermiddagen träffade vi byggaren uppe i kvarten, och sprang igenom rummen och pekade och virrade och förklarade.
Imorse klockan sju lyste det däruppe.
Ikväll när maken gick upp för att tejpa upp elritningen ringde han ner helt stumchockad och sa att hela lägenheten var golvtejpad, maskerad och tapetnedriven, verktyg och spackel stod i prydliga högar och arbetet var tydligen både påbörjat och framskridet.

The hantverkare from heaven?
Vad är haken?

(Tror jag vet. $$$$$$$.)

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Aha! Det går alltså att få tag på bra hantverkshjälp - bara man betalar mycket?! Trodde latheten låg i deras blod annars, och att girigheten inte hade någon som helst korrelation med mängden utfört arbete.

Annika sa...

Det är så det ska vara. Låter precis som Fredells Byggservice. Punktlighet, ordning och reda, tidsplan som håller och fast pris med specificerad offert.
Grattis!

Malinka sa...

Jag föredrar att langa fram €€€€€€ framför att gråta av ilska och vanmakt varenda gång jag talat med hantverkarn. För att inte tala om att nedkalla förbannelser över idiotiska missar med jämna mellanrum de påföljande 10 åren.

Gimme their names!

Anonym sa...

klåpare finns i alla yrken, tro det eller ej, men även bland akademiker! men det verkar extra okej att spy ut hat mot hantverkare uppifrån de finare samhällsklasserna...