torsdag 11 februari 2010

Bajsbakterier

Min man har lättare bacillskräck.
Inget han erkänner sådär direkt, men man fattar ju grejen när han backar ut från restaurangtoaletten och kung-fu-sparkar upp dörren utan att vidröra något.

Idag kom ett mail, apropå vår pågående renovering.

"Älskling,
Badrumsgruppen har 20-50% på sitt sortiment.
Ska vi ta och slå till på en rörelsestyrd kran till gäst-WC:t?"

7 kommentarer:

Fina sa...

Ha ha! min man är kräkfobiker - håller barnen horisontalt över toakanten för gudförbjude om det skulle komma nåt på dem eller nåt annat. :-D

Hälsingemamma sa...

Haha, jag känner igen mig i din man. Jag hör också till den skaran personer som tycker det är jättejobbigt att behöva ta i dörrhandtag, ledstänger, hissknappar osv där jag vet att MÄNGDER med människor tagit och som aldrig tvättas. Jag höll på att kräkas på tunnelbanan en gång när en unge mitt emot mig stod och tittade ut genom fönstret och samtidigt stod och slickade på handtaget under fönstret.... Uääk. Samtidigt får jag ju försöka jobba på det, det är ju sällan man DÖR av baciller det är mest lite äckligt. Framförallt så här i kräksjuketider. Jag håller med din man, sådana där fjärrstyrda kranar är en favorit;)!

Kattis sa...

:-)
Jag vill också ha sån blandare!

Veronique sa...

Just nu har jag "Veronique tipsar" på min blogg! Ta en titt och se om du hittar något användbart! :)

Anna sa...

Det är oväntat skönt att veta att jag inte är ensam...

Just nu har jag störst problem med de bakterier jag vet bor i mina handskar, som jag ju drar på EFTER att jag hållit i kundvagnshandtaget, EFTER att jag tagit i handtaget på dagis och EFTER en jävla massa annat.

Jag har problem, jag vet.

kryddan sa...

Inte för att jag vill spä på din mans nojor, jag är själv en bacillhysterika - men jag citerar gärna en hälsovårdslärare som brukar låta sina elever testa bakterienivå på olika saker på toaletter. Klart högre än på kranen ligger.... tvålen! (Men ni kör kanske pumptvål+handsprit ;o) )

Tjockalocka sa...

Anna: Ja fy sjutton!! :-)

kryddan: Jajjemen, pumptvål och handsprit står framme hos oss. Hård tvål ogillar jag främst för att det ser så ofräscht ut, bildas sprickor när den torkar som det samlas smuts i. Urk.