söndag 27 februari 2011

Matkomfort vecka 2

Baslådan förra veckan var helt ok. Fiskgrytan baserad på ratatouille var bäst. Saknade generellt grönsaker till de andra rätterna, men insåg sen att det skulle man komplettera med själv.
Premiumlådan kom nyss och innehåller lite lyxigare råvaror och inkluderar också grönsaker och tillbehör som exempelvis nybakat surdegsbröd. Gillar redan bättre.
Veckans meny blir således:

- Knaperstekt torskfilé med parmesanstuvad blomkål och rårivna morötter

- Kycklingroulad med hemlagad pesto, coctailtomatsallad och pasta

- Gulaschsoppa på ekologiskt nötkött med kummincrème och surdegsbröd

- Grillad fläskkarré med äpple, katrinplommon och rödlök samt ugnsbakad potatis

Allt låter gott! Och allt tar 5-15 min att laga eftersom det mesta är klart.
Återkommer med recension.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Premiumlådan låter smaskens!

Tjockalocka sa...

Yes! Dagens fisk med parmesanstuvad blomkål var sjukt gott!