söndag 11 mars 2012

VIP Note To Self

Aldrig mer en hel immunnedsättande fakkans vinter i Sverige. Lova!7 kommentarer:

Fina sa...

Mja. Inte för att tjafsa med en sjukling men det är nog knappast för lång vistelse inom landets gränser som gjort dig sjuk. Jag gissar på en combo av otur med att hitta av "fel" baskelusker, hög jobbelastning och taskig grundfys (pga jobb). Ge mig lite rätt?

Tjockalocka sa...

Du har såklart rätt.
Men lite stärkande sol och värme hade inte skadat... Första vintetn på sex år som vi varit hemma hela höst/vinter och vi har aldrig varit så sjuka som nu. Tillfällighet. I dunno.

Men du har rätt. Jag har tänkt mycket här i min dvala. Jag måste lägga om lite. Börja motionera, koppla bort jobbet och göra bra konstruktiva saker istället för att surfa och glo på TV.

JsN sa...

Påminner om höstens Floridaresa...

Tjockalocka sa...

JsN: Den kom förtidigt för att vara verksam. Mitten av september var ju nästan fortfarande sommar...
Vi har tidigare rest i januari/februari när det är som mörkast, och då det ger bäst effekt. Jag inbillar mig att det har hjälpt. Vi var åtminstone ovanligt friska dessa år.

JsN sa...

Jag kan bara hålla med!

Rabiatfeminism sa...

Vi trodde vi flydde från flunsan och drog till Rayong. Maken lyckades dock plocka med sig eländet och smitta sin fru, sin svärmor och dennas man. Snopet.

Fina sa...

Om det tröstar så har jag hört att flera som åkt på årets flunsa gjort det lika rejält som du - typ feber fem dar och nere för räkning. Vicious thing.
Krya på dig - det låter överjävligt jobbigt!