onsdag 11 januari 2012

Vardagsmaten

Ibland lätt, ofta så sjukt tråkigt och svårt.

Vad blir det till maaaat?

Jag vet fan inte.

Iskalla onsdagar vill jag bara äta godis under en fäll framför en brasa.

Vad äts det till kvällsmat i stugorna?

11 kommentarer:

Nipe sa...

Chilifisk. Torsk block och sen crème fraîche med chilisås och dill över som ställs i ugn en stund. Riktig tråkmat men min fantasi sprudlar inte heller en onsdag.

k. sa...

Usch ja. Tänker varje dag: Vi borde veckoplanera och veckohandla. Helt värdo som vi håller på att dyrköpa varje dag i närbutiken och fundera i panik på väg från dagis o i affären vad man ska göra för mat idag. tyvärr går allt för lite hem hos yngsta.

Idag blev det mat på 9 ägg. Pankisar til barnen och "bacon-omelett" till mig. Inte så intressant heller...

Tjockalocka sa...

Här blev det faktiskt din laxpasta, k.

Till slut. :-)

emmaw sa...

Sjukt god panerad torsk med potatis och remoladsås.

e sa...

Korv m bröd. Korven från Taylor&Jones. Körsbärstomater och paprika till. Det var vad vi orkade. Korven var iaf grymt god.

Fina sa...

Pannkakor.

Men ssch: igår beställde vi ICAS matkasse. Bara på försök. Börjar vecka 4.

Malinka sa...

En misslyckad wok.

Vi har som nyårslöfte hela familjen att vi ska äta mer vegetariskt, men det är svårt med di däringa småttingarna, som ju är väldigt smakkonservativa. (Inte för att det är vegetariskt just, utan för att det är NYTT, blä!)

Woken var alltså inte särskilt bra, inte heller för att den var vegetarisk, bara för att receptet var dåligt, men p.g.a. nyårslöftet smakade barnen snällt och gnällde inte alls när middagen blev bara ris.

Man får vara tacksam för lite.

Bloggerskan sa...

Linas pastarullar. Fräs champinjoner med skinka/kassler, babyspenat och riven ost tillsammans med pizzasås på burk. Rulla in i färska lasagneplattor. Häll över lite pizzasås och riven ost och in 15 minuter i ugnen. Riktigt gott.

CarinaH sa...

Spagetti med köttfärsås från frysen. Mannen i hushållet storkokade på tre kilo färs för ett par veckor sen. Skönt att kunna ta fram

Kajsa sa...

Broccolisoppa, enklaste sorten. Broccoli kokt i lantbuljong med en vitlöksklyfta nedpressad. Tjoff i med lite grädde, koka någon minut till, mixa och servera.

Lillasyster åt med glädje och storebror höll sig till mackorna. Som väntat.

Tjockalocka sa...

Mums!
Ja, köttfärssås i frys är bäst! Och broccolisoppa låter jättegott! Pastarullarna också. Wok har jag aldrig lyckats med själv, blir mer kokt än wokat. Korv från T&J - mums!!