tisdag 19 oktober 2010

Fryslort

Men jag fryyyyser ju!
Hela tiden nu.
Inifrån och ut. Att det redan börjat.
Och blir jag väl varm igen, blir jag för varm under lager av fleece och filtar och börjar svettas i ansiktet medan tårna fortfarande är iskalla.

I don't like this.
Mörker, kyla, fukt.
För nära Nordpolen för min smak.

6 kommentarer:

fd +1 trappa sa...

Du får göra som min chef. Enligt honom själv har han underställ under kostymen. Jag har aldrig känt mig manad att verifiera detta, men vi kan väl lita på honom och ta till oss tipset för frusna!

JsN sa...

Raggsockar! Eller strumpor i ULL i skorna på jobbet. Och se till att man aldrig blir fuktig om fötterna.

Sen måste man äta mer på vintern! Det går mer kalorier att hålla värmen. Och dricka varmt. JAg konsumerar enorma mägnder te under vintern.

Tjockalocka sa...

Gjorde just en balja te. Hjälpte. Men fossingarna frusna.

På vinter har jag faktiskt också 'underställ'... :-)

Jennie sa...

Men kylan är ju ändå en underbart skön ursäkt för att slippa vara snygg. En kroppslig bad-hair-day för hela kroppen i 5 månader liksom :).

Sonja P-L sa...

Jag säger också bara: ULL! Tunna ullundersockor, tjocka ullsockor, underställ i ullsiden, ullsjalar, ulltäcken... Varmt, utan att det så lätt blir svettigt. Och så blir man riktigt varm av att göra yoga Worrior Pose.

Jos sa...

Gör som ni brukar: fly mörkret! Din son berättade glädjestrålande att "vi har flyttat, igen, hem till min kompis, eller det är kanske mammas, men bara lite, mest är hon min och det är jääättefint där. sen ska vi flytta igen och igen och sen är vi klara. det är kul." Ett annat sätt att hålla varmen: flyttpacka. :-)