fredag 30 september 2011

HP

Harry Potter-hypen lever och frodas kan jag meddela, efter sju timmar på Universal. Och med rätta. Vilket spektakel dom byggt upp, amrisarna! Hela Hogworts inklusive stad och allt. Går inte riktigt att göra rättvisa med ord. Till och med jag - låg och allmänt fantasyskeptisk - blev alldeles medsvept och svårt sugen på att gå i skoluniform med slips samt spela kvastpolo.
Utöver detta nämnvärt även överraskande Spidermanstan i bästa femtiotalsstil med en sjukt cool bana i 3D, Popeyes soakin' wet flumride och hederliga gamla flygande dinosaurier i Jurassic.

Imorgon Magic Kingdom.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Universal, FL

6 kommentarer:

von Trapp sa...

Men det är väl klart att man blir medryckt om man har läst böckerna... Misstänker dock att HP var mer för dig och M och äldre barn. Mina kan inte sin HP så på dem är det att kasta pärlor...

Kramar till er alla!!

Kajsa sa...

Jisses, allting är så stort over there!

Tjockalocka sa...

Trapp: Då rekommenderar jag att ni å det snaraste hyr valfritt antal HP-filmer! K älskar! Första och andra filmen är ju perfekt ålder för G. Äventyrsbanan inne i Hogwarts var helt grym!

von Trapp sa...

Ha ha! Fel svar.

Jag och R avskyr theme parks och har redan ångest. Det verkade vara en så bra ide att undvika Disney Paris i somras till förmån för Orlando. Nu ångrar vi oss... Vill ju inte alls till Orlando och Disney, Universal osv. Varför rev vi inte av det i Paris och höll tyst om dess existens i Florida???

Nästa gång vi åker till Florida får vi se till att ta med oss någon som får en gratis semester mot att vara på theme parks med våra barn...

Tjockalocka sa...

Äh! Släpp fram barnen inom er! Det är kul, imponerande och barnen älskar ju det! Dessutom lågsäsong, så köerna högst rimliga. Klart ni måste diska av minst två parker när ni ändå är här! I övrigt är det bara sol och bad och burgare. :-))

Tjockalocka sa...

BvL: Herr C säger att Kennedy Space Center kanske passar er bra: mer ingenjörskonst, superintressant och inte lika mycket folk. Både du och R samt G kommer gilla det tror han. (Han var där själv innan vi kom)