söndag 13 mars 2011

Fall framåt

Har äntligen införskaffat ett par träningsbyxor, modell capri, efter det att dom gamla (daterade tidigt nittiotal) fallit sönder i sina beståndsdelar vid inspektion. Resåren hade torkat. Kanske blir så när man inte använder dom på tio år...

Nu återstår bara små små hinder som att välja gym, köpa kort, vaxa benen och fatta vilken sorts pass man ska gå på.
Kan ta några månader.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Fältan

2 kommentarer:

Fd +1 trappa (aka vitlök är gott) sa...

Jag vet. Ångest.

Efter att det tog mig två (2) månader att lyckas komma iväg på ett provpass på SATS (barnen sjuka, jag bortrest, trött, för mycket jobb osv osv), så insåg jag att jag inte kommer använda mitt gymkort. Ja, eller att jag kommer använda det ca var andra-tredje månad. Ganska dyr träning. Såååå, jag tänker köpa in mig på ett gäng gadgets för hemträning istället. Du förstår makens lycka! LoL.

Närmast för leverans är Zumba DVD:er. Tror att de anländer på fredag. Hoppas jag är frisk då så kan jag dansa runt i helgen! Misstänker att hela familjen belägrar soffan för att titta på spektaklet.
Kanske kan ta inträde och tjäna en hacka?!

Sen har jag en kompis som är PT och som ska komma hem och visa lite trix! :-)

Och så har jag sett en cerise North Face-jacka som är så snygg i alla fall på foto. Så den måste jag ju ha. För när det blir lite varmare så ska jag dra iväg på mina promenader igen... Vissa yoga-övningar ska jag nog hålla mig ifrån. Vis från i somras...

Kram kram!

Fina sa...

Löpträning är att föredra tycker jag. Inga tider att boka/passa, inga packade väskor med glömda grejer - bara att sticka ut. Min valda musik - jag bestämmer tempo och runda!