måndag 26 juli 2010

Mellanbältesturné

Imorgon drar vi vidare på tur.
Först kör vi forden till Olso för att hälsa första kusinen välkommen till världen!
Sen kör vi tillbaka mot Dalsland och stannar över hos goda vänner med smak för ankfett och drycker som jäser malolaktiskt.
Slutligen stopp i Sörmland för ännu en bäbisankomst och återseende av kära vänner. Kanske en härligt renande bastu och kaffeost?

Tur att mamman ilat och köpt bärbara DVD's till forden, INKLUSIVE hörlurar och film för åtminstone fyra timmar bilresa. Hoppas slippa avgrundsvrålen och bärsärkagången.

3 kommentarer:

k. sa...

Verkar vara bra idé. Mina gamla sagoband med Mary Poppins, Rasmus på luffen och Törnrosa mfl mfl har också funkat förvånansvärt bra de 6 timmarna vi utkämpar då och då... :-)

Tjockalocka sa...

Jupp. Men då måste man själv lyssna.

Nu hoppas jag kunna prata med maken i lugn och ro ett par timmar. :-)

Skånetös sa...

Minns fortfarande när pappa installerade tre stycken hörlursuttag i mittkonsollen på saaben. Tre systrar där bak bara bråkade om de inte fick lyssna på sagoband, Carola, Herreys osv... Inte undra på att han la ner några timmar på att koppla och dra sladdar.
Nu har vi bar ett barn än så länge och det värsta som hänt denna sommar är en kräkinsident... Hon verkar gilla att åka bil än så länge. Hoppas det håller i sig. ;-)