tisdag 6 juli 2010

Vi hade iallafall tur med vädret

Dag 2. Utsikten från takterassen är hänförande. Men det hjälper inte när dagarna är oändliga oceaner av tjat och gnäll. Barnen ser inte havet - dom är fullt upptagna med att slåss om sista Zoo-kexet. Jag har fet PMS men ingen AC, och det är plus 30 grader. Semester...

3 kommentarer:

Sari sa...

Äsch! Du får trösta dig med att det är lika varmt här hemma och vi har heller ingen AC plus att jag är aningens tjockare än vad du är...:)

Det går över snart, det är ju som alltid, innan man landat ordentligt! Vi har det där varje helg vi åker till landet, första dagen är ett h-vete!

Malinka sa...

Ja, ibland undrar man varför man bryr sig.

Tjockalocka sa...

Här är 28-32 grader dygnet om. Hög luftfuktighet. Vi sover på ett loft under taket... Nu har maken konstruerat en varmluftsusug med hjälp av en fläkt och ett takfönster... Funkar sådär, men man acklimatserar sig. Och jag gillar ju värme.

Och vg det andra så är det bara att acceptera att vi har två helt olika barn. En som är nöjd med livet by default och en som inte är det, lika mycket by default. Myket bättre nu iaf när han hittat några äldre badkompisar. :-)