onsdag 7 oktober 2009

Salivering

Efter styrelsemötet i föreningen släntrar jag nerför trapporna från ordföranden på femte våningen och möts av en tät doft av köttgryta i hela trapphuset.

Upptäcker att doften härstammar från vår dörr och vid öppning av densamma exploderar den i lagerblad och kryddpeppartoner.

Maken har valt att laga kalops på 3,5 kilo kött såhär på kvällskvisten.
Två stora grytor som lär vara klara runt elvasnåret.
Nu sitter jag och saliverar kraftigt.

4 kommentarer:

CATOVENTURE sa...

Jag passade på att förvälla en bärkasse trattkantareller oxå. Men då hade alla redan gått och lagt sig.

Fina sa...

Min man gillar oxå att laga mat men din har tagit det hela till en härlig nivå. Kan se att han (och du?) vill ha det där stora härliga köket a la Per Morberg med dignande äppleträd utanför. Nära stan såklart. Right?

Malinka sa...

Varför har inte jag en överaktiv man? Eller är överaktiv själv ...

Tjockalocka sa...

CV: Jo.... jag vet. :-)

Fina: Exakt så! Gärna i stan - typ på Gärdet. ;-) Jorå, Morberg är en favorit här hemma...

Malinka: Jadu, jag undrar detsamma. Själv sjunker jag ner i soffan och kommer aldrig upp...