fredag 4 juli 2008

Två koppar kaffe och ränneskita

Jag är referens åt en god vän.
Jag känner mig både utvald och hedrad men samtidigt prestationsångest och svindel. Han är ju så bra! Och jag måste lyckas förmedla det på ett så fördelaktigt sätt som möjligt. Inte så att jag normalt sett har formuleringssvårigheter, men det känns viktigt det här. Jag har små gula lappar fullklottrade med bra buzzwords, seriösa superlativ och plats för plötsliga frågor. Det är nästan lika nervöst som att gå på intervju själv. Två koppar kaffe och ränneskita.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ringer de snart! Du klarar det bra! Tack för att du ställer upp!!

aussiekicki sa...

Det fixar du galant!
Du skulle dessutom kunna få vara vår reseledare i ett eventuellt Skånebesök i slutet av juli. Vi har helt plötsligt tre dagar som skulle ha tillbringats i Köpenhamn men som vi funderar på att ägna åt Skåne istället. Har du några bra tips åt en familj med två snart femåringar? Jag funderar på Österlen och Hanöbukten som jag minns från en sommar 1982. Vi ska vidare till ALV i Vimmerby efteråt.
Ha det bra! //Kicki

Anna sa...

*Harkel* Jag vet att det är fult att lägga näsan i blöt, men ska ni till Österlen kan jag vara dig behjälplig med ett liiitet axplock. Jag bor ju här.

Tosselilla (sommarland för barnen)

Fritidsbaren:
Café utmed stranden i Ystad.

Ales stenar i Kåseberga.

Cykla dressin genom vackra Fyledalen.

Olof Viktors café

Åk veteranbrandbil genom Ystad.

Trevlig resa! :oD

aussiekicki sa...

Åh! Schysst, Anna! Tack för tipsen!

Tjockalocka sa...

aussiekicki: Anna gjorde jobbet! Jag har ärligt talat dålig koll på Skåne nuförtiden... Vi ska själva åka ner om en dryg vecka, men har inga aktiviteter inbokade merän kalas och stranden i Falsterbo. Funderar på att åka över till Tivoli en sväng. Tosselilla var poppis på min tid, men det var ju en tag sen.

Ha det så skönt!

Anna, var i Skåne bor ni?