söndag 22 april 2012

Kärlekstårtan

Saftiga chokladbottnar, fylld med after eight-fluff och päronmousse, spacklad med grädde och täckt med Ballinas sugarpaste. Päronmoussen hade ganska svag smak, kanske får testa med essens nästa gång. After eight-fluffen var supergod. Ganska mäktig tårta som kanske passar bättre till trekaffet än efter en mastig middag en lördagkväll... :-)












4 kommentarer:

k. sa...

så fin! :-)

Christel sa...

Detta "fluff" Du skriver om - vad är det? Hur gör Du? Låter så fantastiskt gott!

Tjockalocka sa...

Man smälter valfri choklad/godis i vispgrädde (obs! Får ej koka!), låter svalna äver natten och vispar sedan upp till ett härligt "fluff". :-)

Om choklad, ca 200g, om godis med gelantin i, ca 100g. På 3 dl grädde.

emmaw sa...

Den ser helt fantastisk ut! Du har talang, och tålamod.