torsdag 27 oktober 2011

Himmelska pannkakor på färden

Hade en hallucinatorisk flygresa hem. Miss i nassen. Planet halvtomt (skönt) och fick 'egen' flygvärdinna som försåg mig med vatten, te, jordgubbspannkakor och stödstrumpor. Såg planet cruisa över Mellanösterns sanddynor och bergskedjor. Hamnade med hjälp av kemisk skit i hjälpligt hostfri dvala och såg flygvärdinnans ansikte sväva ovanför mig. "Anything else I can get for you, Madame?".

Kom hem på morgonkvisten och rasade i säng, sov sex timmar. Kroppen tog igen sex dygns sömnskuld.

Nu återstår att jobba på min alltför omfattande och självdestruktiva ansvarskänsla. Jag måste inte ta ansvar för hela världen. Men det är så svårt.
Har redan fått himlande ögon av herr C på några yrsliga uttalanden.

Well well. Snart helg och då kan man ju vila ut, ha ha.


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Malinka sa...

Nej vettu, du behöver verkligen inte ta ansvar för hela världen. Däremot får du ta ansvar för att du återhämtar dig från helveteshostan, jag hoppas att du stannar hemma veckan ut!

JsN sa...

Stanna i sängen!

Miss piggy från spenaten sa...

Skönt att du äntligen tog ditt förnuft till fånga!

Tror att du visserligen lider av duktig flicka-syndrom, men också lite av en stark vilja att resa bort. Jag hade aldrig åkt i ditt tillstånd, berättade jag för maken direkt efter lunchen för en vecka sen. Tror att du gillar jobbresor mer än jag... Flyr?

CW är varmt. Jag ser bokstavligt talat ut som miss Piggy. Tjock och röd. Att man aldrig lär sig!?! Idag mulet = jag tacksam... G hoppar från poolkanten (visserligen i fegisstil, men ändå... hälsa maken och tacka för det är helt och hållet hans förtjänst!) och L börjar släppa poolkanten (dock med både puffar och flytkorv!). Vi är verkligen en modig familj! ;-)

Krya på sig nu!

Tjockalocka sa...

BvL: Nja, flyr vet jag inte. Resor ingår i mitt jobb, så enkelt är det. Och jag tycker oftast att det är otroligt roligt. Men nu är vi för få, och hösten har varit stressig och jobbig ur andra aspekter. Men visst, med facit i hand borde jag förmodligen inte åkt. Jag har bara så svårt att inse sånt. :-) Härligt att ni har det skönt i CW!!

Spenaten i chicago sa...

Resor ingår i mitt jobb också, men jag tycker inte att det är lika kul som du. Du längtar ju bort ibland när du inte rest på ett tag, därav tanken kring fly...

Tjockalocka sa...

BvL: Jag hade förmodligen inte heller tyckt att det vore lika roligt om det var samma destination jämt och denna destination låg i T-land... ;-))

Spenaten sa...

;) Fast för mig är det ju ett andra hem... Skillnaden är att familjen är kvar i SE, men jag får ju träffa vänner...
Nåja, jag tror att du vet vad jag menar...

Tjockalocka sa...

Aha, jag trodde du jobbade. ;-)))