måndag 13 september 2010

Beslutsmässigt slut

Idag en dag av ångest.
En sådan när jag inser hur ohjälpligt efter jag är.
Hur mycket jag måste komma ikapp med.
Och hur mycket jag glömmer bort.

Efter våndig diskussion igårkväll kom vi fram till att det blir inget nytt kök på denna sidan julen. Vi hinner inte. Vi orkar inte. Det är ändå tusen saker som ska göras. Två badrum som ska totalkvaddas och byggas upp på nytt. Ett liv som nomader under (minst) fyra veckor där vi kommer vandra runt och förmodligen vara sjukt frustrerade över alla grejor som måste med (hej höst och vinter på skola å dagis).

Sex par barnskor inhandlades iallafall igår, så att vi inte står handfallna när kylan och (gudhjälpemig) snön kommer.

Imorgon kommer latrinmannen från kommunen och tömmer överfulla frystoan (så man slipper dippa i barnkiss).

Och jag är i Etuna och bereder en massa viktiga miljonbeslut. Och dagis stänger tidigt, och skolan stänger tidigt. Och det ska vara två utflykter med matsäck, och idrottsdag och kvällsaktiviteter och jag måste boka två flygresor och fixa en långsiktig strategi för mitt verksamhetsområde och familjen måste fixa nånstans att åka den där mittenveckan i oktober när vi inte kan bo kvar här och vi borde boka vårt boende för bokade januariresan och bjuda hem två familjer på middag och ska vi åka skidor i år eller inte...???

5 kommentarer:

JsN sa...

Var blir det i januari?

k. sa...

Styrka till er.

Men inga familjer på middag nu väl...?

Och det var säkert rätt beslut med köket även om det är trist.

Hör av dig om ni behöver sovplatser, trots att det är off. Här finns ju 4 bäddar och 2 jämnåriga huliganbananer.

/K.

Malinka sa...

Ni vill väl ha någonstans lättillgängligt, men det går alltid bra att låna vårt hus på landet. Går att pendla, men det är förstås lite krångligt

Och nu när ni är vana vid frystoa är nog separett en dans! ;-)

Jos sa...

Äsch, socialisera inte hemma nu. Överlev. Och kom till oss på middag eller sleep over. Vi har ett rum över och nära till ert dagis & skola. Annars kan tre musketörer inkl farfar & morfar rekommendera Clarion i Starrängsringen där delar av familjen bodde en vecka under badrumsrenovering förra året medan annan var inkvarterad på Hematologen.

äh, behöver jag väl inte skriva heller. sa...

Har bara en kommentar: klart ni ska åka skidor.

Over and out.