lördag 23 januari 2010

Skiddebut

Ja, och så gjorde barnen skiddebut på Ski Dubai, världens största (börjar bli tjatigt va?) inomhusskidpister. I inträdet ingår allt: overall, utrustning inklusive strumpor. På med grejorna och så rulltrappa in till -2 grader och fem nedfarter.

Vi var tvungna. Kändes som ett once in a lifetime för sonen att kunna säga att han debuterat i Dubban.

Hur det var? Extremt sjukt men kul.

6 kommentarer:

CATOVENTURE sa...

Det var inte bara barnen som gjorde "debut" snäckan, även du Tjockasmocka. /Kalifen

Aggie sa...

Wow! Hvilken fantastisk "liksomverden" dere har vært å hilset på! Fra det ene, til det andre kan man si. Men er det ikke ekstremt kostbart? Kan "vanlige dødlige", som en sykepleier og en industriarbeider, komme seg dit?

Tjockalocka sa...

Aggie: Inte mycket dyrare än Kanarieöarna... Nä, men skämt åsido så var det inte alls så kostsamt som ryktet gör gällande. Taxi superbilligt och i övrigt priser som 'hemma' (Sverige, så ni skulle nog tycka det var ännu billigare ;-) ).
SAS flyger till riktigt bra priser och jag skulle ju välja Dubai framför Kanarieholmarna alla dagar! Så otroligt häftigt!

Aggie sa...

Takk for infon! Høres jo lovende ut det der...

Kajsa sa...

Herre gud vilket ställe det verkar vara. Är allting konstgjort? Häftigt i alla fall. Kanske vore nåt någongång i framtiden.. om pengarna rinner till. (Såg ovan att det inte var så dyrt dock, fast just i år kommer vi nog ingenstans, så dyrare än det är det garanterat..)

Fina sa...

Coolt! Jvligt coolt! Sonen kommer bara att kunna säga att han debuterade på skidor på en innergård i Götet. Dubai ÄR coolt. (Även om Banff hade varit coolast!)