lördag 16 januari 2010

Dubban

Herreguuuud vilken... stad, eller nåt!
Hade en overkligt smidig flygning hit, drygt fem timmar varav barnen sov fyra. Gubbe med skylt som kom och hämtade. Incheck på hotell och uppgradering till business room vilket innebär egen Nespresso-maskin på rummet och tillgång till business loungen med fri tillgång till kall öl och lättare buffé. Pool på taket.

Första dan taxi till världens största shoppingmall, jag ska inte ens försöka beskriva överdådet, och köpa biljetter till att nästa lördag få åka upp i världens högsta byggnad, Burj Al Kalif, 828 meter!

Middag i Madinat Jumeirah, ett konstgjort Venedig med basarer och restauranger (som serverar alkohol eftersom hela området ägs av ett hotell).

Idag har vi legat på beachen (den kritvita sanden importerad från Algeriet), badat i Gulfen och fattat att vi är här. Låg granne med en knäppgök i flytväst och stickad luva som tog simturer var åttonde minut och lyssnade på arabisk musik.

Bilder bifogas.

4 kommentarer:

Kattis sa...

Aaaaaaaavis!!!!!

Lo sa...

Ser helt ok ut! Saknar en bild på han i luvan...

åsa sa...

Ja, fota flytvästsnubben....

Tjockalocka sa...

Vågade inte... Dels fick man inte fotografera på stranden alls, dels såg han så scary ut att jag inte vågade utmana ödet.