Hmmm... blod, späck och sylt. Det låter toppen det där.
Utan att veta vad det handlar om, kan jag hälsa att jag för egen del kommer att ägna helgen åt att röra ihop en svartsoppa och låta den späckade gåsen få en omgång i ugnen. Sylt? Nja, gelé kanske, så får sylten vara till pannkakorna på söndag morgon.
Herr P: Blodpudding, knaperstekt bacon och egengjord plommonchutney var det som avsågs. :) En vanlig måltid i det C:ska residenset...
Förresten - vet du om Café P fortfarande upplåter källarvåningen för privata tillställningar? Jag funderar lite på mitt medelåldersinträde i slutet av februari...
Jodå, det ska nog inte vara några problem att husera i källaren. Om du vill kan jag se till att du får prata med rätt person i sammanhanget direkt. Vi kan väl höras när du är hemma från Paris!
4 kommentarer:
Det får mana absolut göra!
Hmmm... blod, späck och sylt. Det låter toppen det där.
Utan att veta vad det handlar om, kan jag hälsa att jag för egen del kommer att ägna helgen åt att röra ihop en svartsoppa och låta den späckade gåsen få en omgång i ugnen. Sylt? Nja, gelé kanske, så får sylten vara till pannkakorna på söndag morgon.
Kram till hela familjen C.
/P.
Herr P: Blodpudding, knaperstekt bacon och egengjord plommonchutney var det som avsågs. :) En vanlig måltid i det C:ska residenset...
Förresten - vet du om Café P fortfarande upplåter källarvåningen för privata tillställningar? Jag funderar lite på mitt medelåldersinträde i slutet av februari...
Jodå, det ska nog inte vara några problem att husera i källaren. Om du vill kan jag se till att du får prata med rätt person i sammanhanget direkt. Vi kan väl höras när du är hemma från Paris!
/P.
Skicka en kommentar