Nu gissar jag att alla som ska delta i helgens begivenheter redan är på väg mot mål och att dom därför inte är här inne och snokar. Därför ska jag avslöja helgens surpris och tillhörande meny!
Jag har hyrt in en kock som imorgon kommer och lagar följande:
Menu à la chef Lindström
Jag har hyrt in en kock som imorgon kommer och lagar följande:
Menu à la chef Lindström
Entré:
Friterad halloumi med färsk salsa
Rostad parmaskinka med grillade fikon
Laxromskrustader
Trestegsmaincourse:
Carpaccio ’Nagasaki style’ med sherrymarinerade champinjoner, wasabi, rädisgroddar och laxrom
*
Halstrad tonfisk med stjärnanis, enbär, katjap manis samt en glaze på apelsin serverad med dragonmarinerad fänkål
*
Kalvfilétournedos på smörstekt brödkrutong, toppad med ankleverparfait och sultanrussin i Sauternes, serverad med grillad sötpotatis
*
Après:
Ostar och päronmarmelad
Encore après:
Kaffe och Ejes handgjorda chokladtryfflar
Trestegsmaincourse:
Carpaccio ’Nagasaki style’ med sherrymarinerade champinjoner, wasabi, rädisgroddar och laxrom
*
Halstrad tonfisk med stjärnanis, enbär, katjap manis samt en glaze på apelsin serverad med dragonmarinerad fänkål
*
Kalvfilétournedos på smörstekt brödkrutong, toppad med ankleverparfait och sultanrussin i Sauternes, serverad med grillad sötpotatis
*
Après:
Ostar och päronmarmelad
Encore après:
Kaffe och Ejes handgjorda chokladtryfflar
5 kommentarer:
Och där gick det för mig.
Nej fy, det där lät inte gott alls.
Inte gott alls.
Inte alls...
Må så gott!
Oh my God! Har nu dreglat ner hela tangentbordet!
ALLT låter underbart! Resumé och betygssättning förväntas av oss alla!
Tjusigt!
När ordnar du detta för dina bloggvänner undrar jag...
Skicka en kommentar