fredag 15 juni 2012

Nytt på midsommarbordet

Planerar för följande nya inslag på årets midsommarfirande:

Crumb Boss' Strawberry swiss buttercream cake

Tinas lerpottasill

Worchestershiremarinerad svartglänsande oxfilé

Svartvinbärssill från fiskvagnen i Flen

Överlevare från 2011:
Flädersillen från förra året är en
keeper

Alltid på midsommarbordet:
Tomat- och mozzarellamatjesen ett måste



8 kommentarer:

JsN sa...

OK, hit med receptet på kakan!

Och du måste prova "mammas citronsill" Ett måste på varje jul- och midsommarbord

Anonym sa...

Men alltså! Inte fresta utan recept... Tomat- och mozzarellamatjes? Pliiis!
/Eva

Tjockalocka sa...

Mycket enkelt:

Varva på ett stort fat tomatskivor, mozzarella, matjessill och basilikablad. Ringla över lite spad, en god olivolja och några varv med pepparkvarnen. Et voilá, en helt fantastisk italiensk midsommarsill!

Tjockalocka sa...

Återkommer med tårtrecept!

Per sa...

Verkar gott. Förstår dock inte varför färgsprakande uppsynen på köttet måste ingå i benämningen

Anonym sa...

Mmmmm...
/Eva

Tjockalocka sa...

Jordgubbstårtan:
http://www.youtube.com/watch?v=8VXd0X7U-D0

Tjockalocka sa...

Per: Håller med! Det stod så, i receptet.