onsdag 8 juni 2011

Rutter

Gjorde slag i flera saker och lyckades boka tre av de hotell vi behöver övernatta på före och efter veckan i huset i Frankrike. Återstår bara ett par bokningar till. Sen ska jag sälja rutten till högstbjudande. Kanske ett uppslag för en ny affärsidé..?


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Ellen sa...

Nästan samma semester, helt olika tillvägagångssätt.

Vi tänkte som så att vi får se hur långt vi kommer varje dag, och när vi inte orkar köra längre letar vi reda på någonstans att sova. Typ så.

Var i Frankrike ska ni vara? Vi ska till södra Bretagne.

Tjockalocka sa...

Eftersom vi har gjort så - och det inte funkade alls faktiskt (för oss) - så går det bort. Frankrike på sommaren är smockfullt. De mysiga ställena ligger långt från motorvägen. Man betalar per person och inte per rum. Man blir osams om hur långt man orkar köra. Barnen gnölar. Man hamnar på shittiga Ibis motel och ångrar sig bittert att man inte kollade, planerade, bokade i förväg. Typ. :-)

Vi ska till Gémozac som ligger på Atlantkusten, nästan på mitten. Lite norr om Bordeaux. Hyrt hus där. Sen hotell i Chatelaillon-Plage, söder om La Rochelle, och sen B&B i Epernay i Champagne.

Fina sa...

Najs med lite frankrikehäng. Boka låter klokt och stressfritt. Själv ska jag nog hänga vid stugan samt fixa vid huset.

Ellen sa...

Åhå. Jag kanske bara är nostalgisk från när vi bilade runt i hela Europa som liten. Men då behövde jag ju å andra sidan inte planera, köra eller betala heller. ;-)