torsdag 4 mars 2010

Sommar 2010

Jag slog till.
Alldeles nyss.

Mellan den 4e och 18e juli återfinner ni således undertecknad konstant sippande roséchampagne på en stenlagd terass bland eukalyptusträden i en liten bergsby ovan havet i södra Frankrike.

I väntan på det badade jag barnen i varmt hallonskumbad och gjorde ångbastu av hela badrummet. I väntan på det ska jag hälla upp ett svalt glas australiensiskt Sauvignon Blanc när barnen somnat.

10 kommentarer:

Fina sa...

Ohhhh avis! :-) Fast jag kommer köra stenlagd terass med blick över västerhavet - inte illa det heller! :-)

Tjockalocka sa...

Nä, verkligen inte! Huvudsaken är att det är sommar och man slipper mössa!

Unknown sa...

Grattis, här blir det mössa på i sommar!

JsN sa...

Vardå? JAg tillbringade en vecka en sommar häromåret precis så.

Härligt att ni bestämt er!

Tjockalocka sa...

Théoule-sur-mer, en liten by på en kulle väster om Cannes.
Litet hus, nothing fancy, men fantastisk utsikt, pool i området och 5 min till sandstrand. Sounds good to me. Maken ville dock hellre bo i en provencalsk bergsby med en lokal slaktare som granne, och det har ju sin charm. Men inte med två badsugna kids. :-)

Fina sa...

Fast vägramössagrejen är lite fjortisvarning på! ;-) Jag fattar inte hur man INTE kan ha mössa - det blir ju snorkallt. Och det finns ju schnygga mössor. Fast jag är nog i grunden en smula mer friluftsig än dig skulle jag tro... Äger både flanellskjortor OCH heels. :-D

fd +1 trappa sa...

Man gratulerar!

Om vi kommer iväg i sommar så hoppas jag att vi får svänga förbi och bada lite!? Vi funderar på Languedoc-Roussillon och detta är ju nästan på vägen! :-)

JSN sa...

Vi var utanför cagnes sur mer upp mot grasse.

Mamma och pappa hyrde ett underbart hus några sommrar. Ett underbart sätt att tillbringa en sommarvecka eller fler!

Tjockalocka sa...

Sari: Ja, rosévinshatt!

BvL: Va?!? Mäh! Då kunde vi ju hyrt ett slott ihop! Om ni hittar nåt bra så är vi kanske sugna på en vecka till... i Languedoc. Kollade där men hittade inget som funkade de veckorna vi ville. Herr C ville såklart helst bo runt Bandol. :-)

Tjockalocka sa...

Fina: Jag VET. Jag säger ju det: femåring eller fjortis, same same. I mössfrågan blir jag helt regregerad. Men faktum är att jag ju faktiskt kör just basker (tack för påminnelsen Skånetös!) just för att det är den enda mössan som jag tycker funkar.