Ljummen olivrulle
Nötter
Trio i canapéer:
Löjrom och smetana på råraka
Hummerröra med klo på kavring
Anklever med fikongelé på smörstekt krutong
Två sorters champagne; Cattier (BdB) till löjrom och hummer och Tsarine (PN) till anklever
Granité på ingefära och lime för att rensa smaklökarna
Vildandbröst (egenskjutna!) med rödvinssås, sötpotatisstomp, honungsrostade rotsaker och kryddlingon
Chateauneuf-du-pape 2009
Varm chokladfondant med hallon och Djurgårdens polkaglass
Malbec från Argentina
Nyårschampagne Fallet-Prevostat (BdB) 2001 resp 2002
Location:Strindet
4 kommentarer:
Låter helt fantastiskt!
Vi drack också en chataux-neuf-du-pape. I övrigt betydligt beskedligare. :D
Gott nytt!
WTF. Kan stava till franskt eau-ljud!
Det var det!
Framförallt roligt att makens egenskjutna vildänder smakade så gott - vi var lite oroliga där.
Malin: Jag tror dig! ;-)
Skicka en kommentar