Planerar för följande nya inslag på årets midsommarfirande:
Crumb Boss' Strawberry swiss buttercream cake
Tinas lerpottasill
Worchestershiremarinerad svartglänsande oxfilé
Svartvinbärssill från fiskvagnen i Flen
Överlevare från 2011:
Flädersillen från förra året är en
keeper
Alltid på midsommarbordet:
Tomat- och mozzarellamatjesen ett måste
8 kommentarer:
OK, hit med receptet på kakan!
Och du måste prova "mammas citronsill" Ett måste på varje jul- och midsommarbord
Men alltså! Inte fresta utan recept... Tomat- och mozzarellamatjes? Pliiis!
/Eva
Mycket enkelt:
Varva på ett stort fat tomatskivor, mozzarella, matjessill och basilikablad. Ringla över lite spad, en god olivolja och några varv med pepparkvarnen. Et voilá, en helt fantastisk italiensk midsommarsill!
Återkommer med tårtrecept!
Verkar gott. Förstår dock inte varför färgsprakande uppsynen på köttet måste ingå i benämningen
Mmmmm...
/Eva
Jordgubbstårtan:
http://www.youtube.com/watch?v=8VXd0X7U-D0
Per: Håller med! Det stod så, i receptet.
Skicka en kommentar