söndag 16 mars 2008

Veckans I-landsproblem

Swiss, Thai, Turkish, Qatar eller SAS?

Koh Samui, Koh Samet, Koh Chang eller Lankawi?

Tre eller fyra veckor?

Eller resten av livet?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Koh Chang var trevligt. i af 2003. Nu lär det ha blivit mer oc mer exploaterat och fått egen flygplats, men de kanske är bra för det!

Kaos-Anna sa...

Koh Samui har jag varit på. Det var mycket bra tycker jag.

Jag röstar förövrigt på resten av livet.
Jag skulle döda för ett par veckor i solen just nu...

Tjockalocka sa...

k: Ja, det lutar åt Changen faktiskt. Samui lär vara sönderexploaterat, även om man säkert kan hitta fina ställen där. Ska ni med..?

kaos: Ja, vi överväger faktiskt allvarligt att utvandra 2010, åtminstone för en längre period, typ ett halvår. När man kommer hem efter sju veckor i solen undrar man faktiskt varför man bor i det här landet.

S... sa...

Ajajaj, där skils nog våra vägar, våra reskamrater har gjort Chang och Samet och vill inte dit igen, inte speciellt förtjusta...

Men vi kanske gör varandra sällskap på flyget iallafall...;) OM någon bestämmer sig någon gång!

Tjockalocka sa...

S: Så lätt kanske ni inte blir av med oss ;-). Slutdestinationen ska analyseras noga i några månader framöver. Men A, som rest runt i Thailand en del, tyckte att Samui var sönderexploaterat och inget att se, likaså Krabi och Phuket area. Och jag har läst en del om Chang i Vagabond och fick en bra känsla. Men som sagt, det där blir en separat historia. Nu ska det bara bokas ARN-BKK först och främst! :-)

S... sa...

Ja och det blir ju spännande när vi kommer så långt! Jag håller med, nu kommer nästkommande månader dvs (10) gå åt till att surfa efter absolut bästa möjliga resmål...hihi!

Vad med öarna runt Koh Samui?

Anonym sa...

Vi är också i flygbokartagen - och finner att Turkish verkar vara billigast till Bangkok när vi vill åka (vilket dessvärre råkar vara ungefär samtidigt som alla andra också vill åka...).

MEN - hur är då Turkish Airlines att flyga med (vi kommer dessutom medföra ett stycke 2-åring)?! Har ni åkt med dem tidigare eller hört nåt om bolaget?